WTC De Windklievers | Lennik

  /  nieuws   /  Start seizoen 2024

Start seizoen 2024

Het was warm en gezellig in parochiezaal Ons Huis, het laatste weekend van januari.

We mochten jullie massaal ontvangen tijdens ons EETFESTIJN; 1000 menu’s (op-de-kop) gingen door de handen van onze medewerkers. Daarmee zijn de coronajaren helemaal vergeten. Fijn dat jullie zo talrijk aanwezig waren; oprecht dank-je-wel!

 

Een paar leuke weetjes uit de keuken;

  • de klassieke kaaskroket blijft het doen als meest populaire voorgerecht,
  • er werden maar liefst 746 steaks gebakken; het goud ging naar de steak-pepersaus (340) en het zilver was voor de steak-archiduc,
  • zondag is binnenkort fietsdag, maar tijdens ons eetfestijn was dat duidelijk nog dé dessertendag, 75% nam na het hoofdmaal ook nog een stukje taart, eclair, chocomousse of tiramisu,
  • het gouden Sint-Hubertus bier was volledig uitverkocht,
  • hetzelfde lot onderging onze tombola met meer dan 1000 altijd-prijs-prijzen …

 

Zo´n prestatie neerzetten, doe je uiteraard met een erg knap team! Een woord van dank aan ieder die zijn steentje bijdroeg, voor en achter de schermen, vooraf, tijdens of nadien!

We waarderen daarnaast ook enorm de steun die we van onze talrijke (trouwe, maar ook nieuwe) sponsors mochten ondervinden!

 

 

Het NIEUW SEIZOEN start traditioneel de dag nadat het internationale wielerpeloton in België is neergestreken voor De Omloop; komende zondag 25 februari dus!

Het is ook een beetje een bijzonder seizoen want we rijden voor de eerste maal in onze nieuwste outfit.

Na drie jaar waren we toe aan een nieuwe uitrusting. We vonden 4 sponsors/leden bereid om de allernieuwste tenue financieel mee te ondersteunen! Oprechte dank daarvoor!

Vanaf zondag zie je ons dus in dit truitje door de straten rijden van het Pajottenland… en ver daarbuiten!

 

We wensen iedereen een fijn en sportief 51e seizoen toe!

 

Groeten vanuit het zadel!